Elektriker med lang, stolt historie på Hurum

Hurum Elektro AS er en autorisert elektroinstallasjonsbedrift som har sine røtter tilbake til 50-tallet. Bedriften ble solgt, men senere kjøpt tilbake av Terje Kaksrud, som i 1991 etablerte det som i dag er Hurum Elektro AS

I 2018 kjøpte Eivind T. Strand seg inn i bedriften, og tok med seg ny kompetanse og tankegangen til den nye generasjonen.

Bedriften besitter god kompetanse både innenfor tradisjonell elektroinstallasjon og innenfor svakstrømsområdet. Vi har hatt mange oppdrag og kan skilte med god kompetanse innen rehabilitering av både boliger og forretningsbygg.

I senere tid har bedriften bestemt seg for å være mer fremtidsrettet og satse på det grønne skiftet. Dette har ført til at vi har svært god kompetanse innen solcelleanlegg, elbillading, smarthus og enøk-tiltak. Her har vi flere referanser på spennende installasjoner som er utført.

Vi er autorisert forhandler av Toshiba varmepumpe og F-gass sertifisert.

Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning.

Hurum Elekto AS leverer dokumentasjon elektronisk, i form av QR-kode i sikringsskap og i boligmappa.

Ønsker du mer informasjon om våre elektrikertjenester? Ta gjerne kontakt for befaring eller et uforpliktende prisoverslag.

Kontaktinformasjon

Hurum Elektro AS

Østre Strandvei 12
3482 Tofte

Orgnr:
961 833 132

Tlf:32798910

post@hurumel.no

Send oss ​​en melding

Ring oss i dag! 32798910

 

Østre Strandvei 12, 3482 Tofte 
32798910
post@hurumel.no