Vi utfører alt innen elektro

Hurum elektro leverer de fleste elektrikertjenster til bedriter og private i Hurum og ellers på Østlandet. Bedriften har blikket godt festet på fremtiden og kan også installlere miljøvennlige løsninger som solcelleanlegg og ladestasjoner for el-bil.

Smarthus

Hurum elektro tilbyr smarthusløsninger fra xComfort og Sensio, som skreddersys til kundens behov. Vi vurderer i hvert enkelt tilfelle omfanget av systemet.

Ta kontakt for en prat og uforpliktende befaring

Internkontroll

En el-kontroll bør utføres av fagfolk hvert femte år. Feil i elektriske anlegg kan være brannfarlig og forårsake alvorlige støt. Vi har sertifiseringer til å foreta el-kontroll Iht 405.2 405.3.

Ta kontakt for mer informasjon om el-kontroll.

Installasjon

Vi påtar oss alt av oppdrag innen elektro og svakstrøm til ditt hjem eller næringsbygg
Renovering av gammelt, nybygg, store eller små oppdrag. Vi tilbyr det meste av arbeid innen tradisjonell installasjon.

Ta kontakt for en prat og uforpliktende befaring

Næring

Hurum Elektro AS har bred erfaring med arbeid i næringsbygg. Vi utfører oppfølging og vedlikehold på eksisterende anlegg, samt installerer nye el-anlegg i små og store næringslokaler. Vi er sertifisert innen internkontroll og har gode systemer for oppfølging. Ta kontakt for mer informasjon om våre el-tjenester i næringslokaler.

Brannvarsling

Vi har lang og god erfaring med montering av mange typer brann- og nødlyssytemer
Vi er også sertifisert forhandler av Autronica brannvarslingsanlegg, og kan derfor betjene disse anleggene på egenhånd.

Varmepumper

Hurum elektro har lang erfaring med montering av varmepumper. Vi leverer og monterer alle luftvarmepumper fra Toshiba, men foretrekker du et annet merke, har også kompetnase til å montere andre typer og merker.Vi utfører også service på de fleste varmepumper. Kontakt oss for mer informasjon om varmepumper.

 

Solcelleanlegg

Grønn energi er fremtiden. Vi har derfor begynt med montering og levering av sol-celleanlegg. Vi har montert et solcelleanlegg på taket til vårt eget kontor slik at vi kan lade våre elektriske servicebiler med solstrøm. Videre ut fra dette har vi montert mange anlegg, og anser oss selv som svært gode på denne typen installasjon.

Ring oss i dag! 32798910

 

Østre Strandvei 12, 3482 Tofte 
32798910
post@hurumel.no